in ,

CARA TUKAR NOMBOR TELEFON BSN

CARA TUKAR NOMBOR TELEFON BSN

CARA TUKAR NOMBOR TELEFON BSN

Sejak mulanya, objektif utama BSN adalah untuk menggalakkan pertumbuhan simpanan dan pelaburan rakyat Malaysia yang terdiri daripada pelbagai lapisan masyarakat. Kini, kami meneruskan usaha kami dengan menawarkan lebih banyak produk dan perkhidmatan yang memenuhi keperluan progresif kehidupan moden. Dengan berbuat demikian, kami berharap setiap rakyat Malaysia akan mendapat peluang yang sama untuk menikmati kehidupan yang lebih baik.

BSN percaya bahawa kami harus mengekalkan hubungan yang baik dan harmoni dengan rakan kongsi kami.  Kami mengamalkan “Toleransi Sifar” terhadap sebarang salah laku dan cuba yang terbaik untuk menjaga reputasi bersama.  Oleh itu, selain daripada mematuhi Urus Tadbir Korporat yang dimandatkan oleh Bank Negara Malaysia, kami juga mempunyai Kod Etika BSN sebagai panduan kepada perilaku kakitangan kami dengan rakan kongsi dan dalam menangani situasi seperti menerima hadiah, menghadiri acara hiburan berprofil tinggi, keahlian dalam lembaga pentadbiran untuk ganjaran, melakukan lawatan sambil belajar atau manfaat barangan yang lain.

BACA JUGA: CARA DAFTAR KURSUS UITM

CARA TUKAR NOMBOR TELEFON BSN

  1. Anda hanya boleh tukar nombor telefon anda di cawangan BSN sahaja. Anda perlu hadir ke kaunter bank BSN dan membawa barang berikut:, Kad ATM Debit/Credit, Buku Simpanan, Nombor telefon baru, Wang bila diperlukan.
  2. Kemudian, anda perlu berjumpa dengan pagawai bank BSN dan menyatakan sebab kehadiran yang anda perlu tukar nombor telefon anda. Anda akan diberikan borang untuk mengemas kini nombor telefon anda. Sekiranya anda ingin mengemas kini alamat dan emel juga, anda boleh lakukan sekaligus.
  3. Sekiranya anda telah mengemas kini nombor telefon anda tetapi masih mengalami masalah, anda boleh menghubungi pusat khidmat pelanggan di talian 1300881900
  4. Waktu operasi cawangan BSN di bahagian semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak ialah Isnin hingga jumaat sahaja. Cawangan – cawangan BSN ini dibuka dari jam 9 pagi hingga 4:45 petang.
  5. Waktu rehat pula ialah dari 12:30 tengah hari hingga 2:30 petang pada hari jumaat sahaja. pada hari biasa waktu rehat adalah dari pukul 1 hingga pukul 2 petang.

RUJUKAN

Sebarang kekeliruan sila ke laman web rasmi Bank BSN = (https://www.bsn.com.my/page/call-us?lang=ms-MY&csrt=4464791125226179986)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CARA DAFTAR KURSUS UITM

CARA TRANSFER DUIT KE ASB GUNA MAYBANK2U